Post by ridnamertisi on Feb 6, 2022 22:36:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1945 2 classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ deneyimsiz ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1945 2 classic 2022 version ▞▞▞
kontroller sinir bozucu
Bu forvetlerde 1942'den daha iyi reflekslere ihtiyacım var! Adam!!🤕
STRIKERS 1945 2 classic Arkada vfx
onun iyi bir oyun
İyi hava savaşı
Bu oyunu çok seviyorum Grafikler harika
Beni stresten uzak rahatlat
okkkkkk gooooooď
atari nostaljisi
Eski güzel günler gibi, tüm düşmanları uçaktan indirin. Adrenalin yüksek çalışır.
Bu benim için en iyi 1945 forvet oyunu, grafikler asla gerçeğe dönüşmeyecek diğer forvet oyunlarından çok iyi ve sadece çocuklar için ama bu 1945'in en iyi forvet oyunu ve EN İYİ RAHAT
İyi ama....
Oynanış iyi ama grafikler günümüz standartlarına göre fazla bloklu.
Sorun değil, Tanrıya şükür bedava, parasını ödemek zorunda kalsaydım berbat olurdu
Bir Savaşta savaşırken Gerçek savaş alanının neye benzediğine dair bana neredeyse gerçek bir fiziksel deneyim gibi veriyor. teşekkürler
Sansasyonel
Oyunların hayranı değilim ama bundan zevk alıyorum 👌
Laju sangat lol...huhu
kalpm
Harika bir oyun oğlum severek oynayacak. Henüz tartışılacak bir konu göremiyorum.
Güzel nostalji oyunları
Oyuna yeni başladım sevip sevmediğimi bilmiyorum, sormak için çok erken
Devam seçeneği yok bu yüzden
STRIKERS 1945 2 classic Arcade tjju
ben mojo
kötü...gerçekten... dürüst olmak gerekirse
Şimdiye kadar indirdiğim en kötü uygulama. Verilerimi bunun için harcadığıma inanamıyorum. oyunu bile açamıyorum.
Vay canına oyunu 5 dakika oynadım ve arcade efektlerini seviyorum. Oynanış gerçekten harika ve bir Super Nintendo atari oyunu gibi uçakları ve tankları havaya uçurma şekline bayılıyorum. Daha fazla güncelleme için sabırsızlanıyorum.
İnanılmaz hızlı aksiyon oyunu. Sevdim. Mutlu Noeller 🎄🎄⛄⛄
STRIKERS 1945 2 classic Arcade tjju
STRIKERS 1945 2 classic Arkada vfx
👍
Sadece bir kez oynandı...henüz bilmiyorum...daha doğru inceleme için daha fazla oynamam gerekiyor
adrenalin
Bu atari oyununu oynamayı gerçekten çok özledim...çok nostaljik
Benim favorilerimden biri özellikle çocuklarım için kullanımı kolay 👌👍 Bu oyunu çok seviyorum
Sadece gözünü kırpma 🤩
Oyun gibi, çocukken oynadım, hala burada olduğunu bilmek güzel,... Sadece bir sorunum var. ...oyunda bir ara verme gibi bir tuşa sahip olmak bir tahta ile bittiğinde yenisini başlatmak için, ikincisi,... uçak sol taraftan başlıyor ve sağa hareket ederken telefona vuruyorum ve boşa aşırı şut gücü... bunun dışında, mükemmel... thx.. biraz oyun oynayacak. Tuğlaları ve kırıcıları da seviyorum.. tekrar teşekkürler..
Çocukluğumuzda ki oyunlardan, güzel
Bu oyunlar benim için çok zorlu evet
Talking Ginger 2 Zábava snq